Basket är en av de största sporterna i världen. Detta märks även på de olika online casinosidorna där utbudet på basketmatcher är enormt. Man kan spela på flera typer av betting på basket och många sidor erbjuder basket-betting från flera olika ligor och landskamper. Det finns även ett stort utbud av live betting på basket på de olika bettingsidorna.

Det vanligaste alternativet man kan spela på är självfallet att gissa vilket lag som vinner matchen men det erbjuds även mycket annat roligt att spela på, både under och innan matcherna. Den största marknaden för betting på basket är USA, där NBA och collage basket utgör de stora ligorna att spela på. Det går att spela på i stort sett allt gällande dessa ligor.

Olika bettingspel på basket

Som med andra sporter finns det även olika bettingspel man kan lägga på basket, utöver de vanliga där man ska gissa på matchens vinnare. Bettingsidorna erbjuder också att bland annat spela på över/under antal mål i matchen och hur många mål en viss spelare kommer göra. Självklart finns det många fler alternativ och det är detta som gör det så roligt.

Livespel eller vanlig betting

Det finns två olika varianter av betting på basket. Det som erbjuds är att spela innan matchen har startat, alternativt att spela live medan matchen pågår. Att spela live skiljer sig mot vanlig betting då man till exempel kan spela på vilket lag som ska göra mest mål under de kommande minuterna och massor av annat som kräver att man följer matchen live.

Sammanfattning

Betting på basket är både roligt och en extra krydda när man till exempel kollar på en match. Det stora utbudet gör att man kommer hitta något som passar för just den matchen. Man kan som tidigare nämnt välja om man vill spela på matcherna innan de har börjat alternativt om man vill följa matchen live och då lägga ett eller flera bet under matchens gång. Ett bra tips är även att kolla in olika oddsbonusar.